keskiviikko 28. elokuuta 2019

Elokuun säännöllinen osto: 3M

Viime aikoina on ollut markkinoilla liikehdintää suuntaan ja toiseen. Lyhyen aikavälin värähtelyt eivät kuitenkaan itseäni ole vielä hetkauttaneet. Tänä vuonna olen purkanut yli 10% käteispainoa alemmas säännöllisillä kk-ostoilla.

Tämän elokuun oston jälkeen käteispaino tippui n. 3% tasolle ja aion pistää ostot hetkeksi tauolle, koska lisäpääomia en ole salkkuuni tänä vuonna juuri laittanut. Aion keskittyä muuttamaan riskisijoitukset (Siili, Pandora, Betsson ja Gilead) laadukkaampiin yrityksiin ja jään odottelemaan hyviä ostopaikkoja hintojen laskiessa ja lisäpääomia kerätessä (edelleen sijoitusasunnon myynti on harkinnassa).

Ostin tänään 7kpl 3M:n osakkeita aiemman 5kpl päälle hintaan 154,81 USD plus kaupankäyntikulut 3,5 USD. Oston jälkeen 3M edustaa salkustani pientä osuutta n  2,8% painolla.

Olen kirjoittanut jo aiemmin 3M:stä analyysin ja edellisen 3M oston yhteydessä.

3M on mielestäni laatufirma isolla ällällä ja sopii hyvin salkkuuni muiden teollisuustoimialan yritysten (ITW, Fastenal, Kone) kanssa. Teollisuus on nyt painoltaan n. 17% salkustani, joka on hyvin lähellä 18% tavoitepainoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti