maanantai 1. helmikuuta 2016

Viikkoraportti #9 (4/2016)

Huh huh, menipä tammikuu nopeasti ja nyt olen aloittelemassa jo haasteeni 10. viikkoa. Tammikuu meni loppupeleissä melko hyvin, mutta helmikuuksi riittää kirittävää.

Kulut:

Heti alkuun tärkeimmät eli ne kulut viikolta 4 (25.1.-31.1.2016):

Ruokaostokset 31,82€
Bussikortti 0€
Netti 0€
Spotify 0€
Sähkö 0€
Työpaikkaruokailu 0€
Vakuutukset 0€
Muut kulut 12,87€
Muut tulot 0€
Yhteensä 44,69

Viikkobudjettini on 103,8€/vko, joten alle jäätiin reilusti. Ruokakuluja tuli jonkin verran ja ne pysyivät budjetoidussa. Viikolla ei ollut netti- tai sähkökuluja eikä bussikorttia pitänyt ladata. Spotifyn kuukausimaksukin osui kuukauden 3. viikolle. Muita tulojakaan ei ollut tällä viikolla. Viime viikolle ei tullut maksuun työpaikkaruokailua tai vakuutuksia. Nämä kulut esiintyvät vain kerran kuussa.

Muut kulut olivat tähän astisista viikoista matalimmat eli vieläkin matalemmat kuin viime viikolla. Ekaa kertaa ne jäivät selvästi alle budjetoidun (17€/vko). Viikonloppu oli taloudenhoito viikonloppu, oli pyykin pesua, parvekkeen siivoamista ja sen sellaista. Olin leffaan menossa, mutta lauantainen kuntosalilla käynti vei niin pahasti mehut, että en jaksanut. Tuo reilu 12 euron summa meni saunajuomiin eli muutamaan tölkkiin olutta ja 2-packkiin kokista. This is how its done, wuhuu! Helmikuussa tulee olemaan ainakin muutamia synttäriäjuhlia, joihin hankittaviin lahjoihin menee väkisinkin jonkin verran rahaa, mutta katotaan miten käy.

Muuta:

HeiaHeian käyttöä on jatkettu ja olen välttynyt sairastumiselta. KOP KOP KOP! Nyt on hyvä draivi ollut päällä ja olen pari täysin ehjää viikkoa saanut tehdä tällä rytmillä:
Ma säbä
Ti punttis
Ke futsal/koris/säbä
To lepopäivä
Pe säbä
La punttis
Su futsal/koris/säbä

Jälleen meni huutonetistä kamaa kaupaksi. Tammikuussa olen yhteensä myynyt tavaraa 105 eurolla, jotka tulen merkitsemään kuukausikohtaiseen laskelmaani. Vielä olisi jäljellä ainakin noin 200 euron arvosta tavaraa ja tilpehööriä.

Osakesalkku:

Heiluntaa on jälleen viime viikolla riittänyt. STRA romahti alle 50 dollarin, kun samalla alalla toimiva DeVry Education Group kertoi, että heitä aletaan tutkimaan liittovaltion kauppakomission (Federal Trade Commission) toimesta. Strayerin osake palautui kuitenkin seuraavana päivänä lähes 7 %:n nousulla. Myös muut osakkeet ovat heiluneet voimakkaasti Kiinasta kantautuvien tietojen mukaan ylös alas.

En tehnyt viime viikolla toimeksiantoja enkä saanut osinkoja. Viime viikolla tuli Koneen Q4 tulos, joka oli mielestäni hyvä. Firma on paremmassa kunnossa kuin koskaan. Osinkoehdotus oli 1,4 euroa vaikka rahkeita riittäisi isompaankin. Tästä onkin jo esitetty spekulaatioita, että mihin Kone rahojaan hautoo. Pyrin käymään läpi Koneen tuloksen ja kirjoittaa siitä hieman joko tänne blogiin tai sharevilleen.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Jes kiitos!

      Vähän aikaan ei ole viikkoraportteja tullut, sillä päätin kokeilla raportoida ne kerran kuukaudessa. Kohta alkaa olemaankin helmikuu ohi ja katotaan miten on käynyt helmikuun viikkoina.

      Poista