Aiemmissa teksteissäni olen puhunut ruokaan menevästä rahasta. Minulla menee työpaikkaruokailuun kuussa noin 130 euroa ja tämän lisäksi kotona aamupaloihin ja päivällisiin 120-140 euroa. Monet varmasti ajattelevat, että eihän sillä saa mitään. Tässä postauksessa esittelen viime aikoina tekemiäni, mielestäni ihan terveellisiä, "budjettiannoksia".
Kylmäsavulohisalaattia ja patonki naudan suolalihalla sekä aurinkokuivatuttutomaattituorejuustolla. Hinta noin 3 euroa.
Paneerattu seitifilee wokkivihanneksilla ja salaatilla. Kyytipojaksi tuoppi olutta. Hinta noin 3 euroa.
Rapeeksi paistettu lohi (yli-) keitetyllä broccolilla ja salaatilla. Hinta noin 3,5 euroa.
Naudan ulkofile pihvejä, ristikkoperunoita ja salaattia. Kyytipojaksi punaviinia. Hinta noin 6,5 euroa.
Krapulapäivän aamupala/brunssi. Pekonia, sunny-side-up paistettuja munia ja salaattia. Lisäksi kahvia, maitorahkaa, raejuustoa ja mysliä. Ja tietty yks tasottava. Hinta noin 3 euroa.
Standardi viikonloppu aamupala.
Pastabolognese, hinta alle 2 euroa.
Huh kun jäbällä kuluu bisseä =) Mitäs jos vaihtaisit maitoon? =D
VastaaPoistaHaha, en nyt aivan ymmärrä miten sä noin päättelit? Oluthan on mitä mainioin ruokajuoma, kuten on myös maitokin.
VastaaPoista